Rabobank club actie

Help Jeugdcarnaval Schaijk aan stemmen!

Rabobank Oss Bernheze draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. In oktober gaat de campagne van start en Rabobank Oss Bernheze stelt € 250.000,- beschikbaar! Ook onze club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Doel

Vele kinderen van de basisschool zijn actief tijdens de grote Moeslandse Jeugdoptocht. Bouwlocaties worden steeds schaarser en daarom heeft Jeugdcarnaval al jaren een eigen jeugdbouwloods. Echter is deze niet veilig genoeg meer om de jeugdclubs in te kunnen herbergen. Met uw bijdrage kan Jeugdcarnaval zorgen voor een goede en veilige bouwloods, zodat onze jeugd weer veilig kunnen bouwen aan hun creaties. Dan kunnen we met zijn allen genieten van de mooiste Jeugdoptocht in Schaijk en omstreken.

Stemmen

Van maandag 12 oktober tot en met zondag 25 oktober mogen leden van Rabobank Oss Bernheze vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 250.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Jeugdcarnaval Schaijk kan deze bijdrage goed gebruiken!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Jeugdcarnaval  bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss Bernheze. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: www.rabobank.nl/ossbernheze.

Bedankt voor jouw steun!

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Meer in deze categorie: « Kleurplaten Lascursus »
terug naar boven

Inloggen of Registreer