Zoek je nog een bouwruimte?

Het 11-11-bal is geweest en we hebben een fantastisch nieuw prinsenpaar; Prins Loet en Prinses Ivy. Die zullen straks maar wat trots zijn als ze boven op de prinsenwagen mogen genieten van de schitterende jeugdoptocht. Als jullie wel mee willen doen met de optocht, maar nog geen ruimte hebben om te bouwen dan kun je je aanmelden via deze website. Vul het inschrijfformulier in en dan zal er snel contact met je worden opgenomen.

We hebben op dit moment twee bouwschuren. De nieuwe bouwschuur bij de Piramide is bedoeld voor de basisschooljeugd en de bouwplaats aan de Waterstraat (bij Peter Loeffen) is vooral bedoeld voor de middelbare school jeugd. Meld je wel snel aan! Dit kan tot 17 december aanstaande!
Beide schuren zijn helemaal in orde! De schuur aan de Waterstraat is voorzien van een nieuwe vloer, de deuren zijn gemaakt en de ingang naar de schuur is verhard. Dus geen natte voeten meer!

De bouwloods bij de Piramide is compleet nieuw. Daar kun je lekker warm aan je project werken. Dankzij de technische dienst en héél veel vrijwilligers is dit allemaal voor jullie gemaakt. Rest ons nog maar één ding om te zeggen; heel veel bouwplezier!

Zoek je nog bouwruimte?

Laatst aangepast opwoensdag, 07 december 2016 07:28
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
terug naar boven

Inloggen of Registreer