Opgeven voor bouwbezoek jeugd aan wagenbouwers grote optocht

De jeugd heeft de toekomst! Dat is wat er altijd gezegd wordt en Jeugdcarnaval Schaijk wil er graag mede voor zorgen dat er in de toekomst ook nog prachtige wagens gebouwd gaan worden. Wat is nou leuker voor de jeugd (wel of niet bij een carnavalsclub) om een bouwbezoek te brengen aan de wagenbouwers die meedoen aan de ‘schonste optocht van hiel de wirreld’ om te kijken hoe zij hun wagens maken? Er wordt dan volop uitleg gegeven en je mag alles vragen aan de bouwers.

De volgende clubs hebben aangegeven om hun schuur open te stellen:

Schon Gekwakt (winnaar 2017)
Wulpse Hertjes (2e plaats 2017)
Goei Geknoei (3e plaats 2017)
Maf Mar Moi
Ut Nauwt Nie
De Zekere Hyena’s
Gruwelijk Locht
Zot Gefrot

Vergaderhonk Stichting Carnaval De Moeslanden
Ook zal er een bezoek worden gebracht aan het vergaderhonk van Stichting Carnaval de Moeslanden. Daar staan enkele vrijwilligers klaar om voor jullie een feestavond tijdens de carnaval de organiseren. Speciaal voor de jeugd van 13 t/met 16 jaar. Dus wil je weten wanneer en waar die feestavonden zijn?

Kom dan ook op zondag 7 januari naar de bouwbezoeken, dan kun je ook aangeven hoe volgens jou het programma eruit moet komen te zien op zo’n feestavond tijdens carnaval. Dan kunnen we voor jullie aan de slag!

Opgeven voor het bouwbezoek
Daarom is er voor de geïnteresseerde jeugd een bouwbezoek georganiseerd op zondag 7 januari. Ditmaal is gekozen voor twee leeftijdsgroepen.
Vanaf 10.00 uur de basisschooljeugd t/m 12 jaar. Vanaf 14.00 uur is de jeugd van 13 t/m 18 jaar welkom.

Er wordt verzameld bij ‘Ut Frotkot’, de bouwschuur voor de jeugd achter de Piramide in Schaijk.
Jeugd die interesse heeft (tot 18 jaar oud), geef je dan op, want iedereen kan mee! Ook als je (nog) niet in een carnavalsclub zit en nog niet bouwt.

Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (en vermeld daarbij je leeftijd) als je denkt mee te gaan.

Bouwbezoek jeugd aan wagenbouwers grote optocht

Laatst aangepast opmaandag, 15 januari 2018 13:24
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
terug naar boven

Tagcloud

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Sponsors

DeGraauwWebdesign.png
Alconweb.jpg

Inloggen of Registreer