Geen startgeld meer voor deelnemers jeugdoptocht

De jeugdoptocht van Schaijk trekt al vele jaren op zondag door de straten van het Moesland. Daar zijn we als Jeugdcarnaval Schaijk enorm trots op. De jeugd maakt fantastische creaties, en je ziet ze tijdens de optocht genieten. Voorheen kregen de deelnemers aan de jeugdoptocht een kleine bijdrage in de kosten in de vorm van startgeld. Dat startgeld wordt echter vanaf dit carnavalsseizoen afgeschaft.

Waarom geen startgeld meer?
Vaak krijgen we de vraag van ouders hoeveel ze moeten betalen om mee te doen aan de jeugdoptocht. Ze reageren dan ook verbaasd als ze horen dat ze juist startgeld krijgen. Daarnaast is het voor Stichting Carnaval de Moeslanden en Jeugdcarnaval Schaijk steeds lastiger om inkomsten te genereren, dus moet er ook op de kleintjes gelet worden. Het afschaffen van het startgeld is daar een voorbeeld van.

Eerste inschrijvingen jeugdoptocht binnen
Ondertussen zijn de eerste clubs als weer begonnen met bouwen, en de inschrijvingen beginnen binnen te komen. Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer voor een grootse, kleurrijke jeugdoptocht. De jeugd heeft namelijk de toekomst.
Inschrijven voor de jeugdoptocht kan hier: http://www.jeugdcarnavalschaijk.nl/formulieren/inschrijven-optocht

We hopen op jullie begrip en wensen jullie veel bouwplezier.

Bestuur Jeugdcarnaval Schaijk

Laatst aangepast opvrijdag, 10 januari 2020 08:52
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Meer in deze categorie: « Opgeven voor de jeugdoptocht
terug naar boven

Tagcloud

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Inloggen of Registreer