Afscheid bestuurslid René Derks

Marieke van Duijnhoven Organisatie

Jeugdcarnaval Schaijk heeft het nieuws naar buiten gebracht dat bestuurslid René Derks het jeugdbestuur per 11-11-2020 gaat verlaten. Dat betekent dat Jeugdcarnaval Schaijk afscheid moet nemen van een echte carnavalsman met een moesgroen carnavalshart. Dat zal ze niet in de koude kleren gaan zitten.

Een indrukwekkende nalatenschap
Deze creatieve duizendpoot laat Jeugdcarnaval Schaijk heel wat moois na. Zo ziet de jeugdcarnavalskrant er prachtig uit, staat de MoesAcademy als een huis en krijgen de kids voortaan lekker friet tijdens hun afsluitingsfeestje. Het is nog onduidelijk wie na het vertrek van Derks dag in dag uit gebeld of geappt kan worden voor het maken van posters, flyers en logo’s.

Belangrijke bijdrage aan het bestuur
René is een stille kracht, die niet graag op de voorgrond staat. Maar zijn mening steekt hij zeker niet onder stoelen of banken. Daarbij bekijkt hij onderwerpen altijd met de toekomst van carnaval in het achterhoofd.
Want dat René een groot liefhebber is van carnaval, dat moge duidelijk zijn. Zijn wil om de geest van carnaval door te geven aan de jongere generatie was en is enorm groot.

Een mooie nieuwe uitdaging
Natuurlijk blijft René nauw betrokken bij carnaval. Naast deoptocht.nl gaat hij zich storten op een nieuw avontuur: MoesNOS 2.0. Een prachtig mooi initiatief, waar hij zijn ziel en zaligheid in kwijt kan.

René, bedankt!