Meld je aan als raadslid, Jeugdprinses of Hofdame!

Marieke van Duijnhoven

Op 11 november 2021 start officieel het nieuwe carnavalsseizoen. En om deze carnaval te gaan knallen, zoeken we nieuwe raadsleden, maar ook een Jeugdprinses en een Hofdame. Interesse? Meld je aan!

Femke en Esther van Jeugdcarnaval Schaijk gingen deze week langs bij de groepen 6 en 7 van Den Omgang en de Regenboog. Jongens uit groep 6 mogen zich namelijk aanmelden als raadslid en meiden uit groep 7 als Jeugdprinses en/of Hofdame. Ze hebben brieven uitgedeeld waar in staat hoe je je moet aanmelden. Die vind je onderaan dit bericht.

De aanmeldingen voor raadslid en Hofdame mogen naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl. Aanmeldingen voor Jeugdprinses mogen (met filmpje) naar jeugdprinses@jeugdcarnavalschaijk.nl. Aanmelden kan tot 1 oktober 2021.

Brief aanmelding Raadslid
Brief aanmelding Hofdame
Brief aanmelding Jeugdprinses