Meld je aan als raadslid, hofdame of Jeugdprinses!

Marieke van Duijnhoven

We zijn op zoek naar nieuwe raadsleden, een nieuwe hofdame en een nieuwe Jeugdprinses! In de week van 11 september bezoeken we de groepen 6 en 7 van de scholen in Schaijk om alle kids goed te informeren over de manier van aanmelden en hoe leuk het is om bij Jeugdcarnaval Schaijk te komen.

Raadslid worden?
Zit je in groep 6 en heb je zin om 2 jaar lid te zijn van onze Raad van 11? En heb je zin om tijdens de twee optochten in het Moesland op de jeugdprinsenwagen te staan? Meld je dan aan als raadslid. Zowel jongens als meiden kunnen raadslid worden. Dat meiden bij de raad mogen is trouwens hartstikke nieuw, dat kon voorheen niet.

Hofdame of Jeugdprinses worden?
Zit je in groep 7 en wil je hofdame of Jeugdprinses worden? Dan mag je je ook aanmelden!

Aanmelden kan tot en met 30 september 2023
Aanmelden is heel simpel. Klik hier en vul het formulier in. Geef aan waar je je voor wil aanmelden en beantwoord de vragen. Laat je ouders daarbij wel even meekijken. Als je een bevestiging krijgt na het invullen, dan weet je dat het goed is gegaan.

Iets extra’s als je prinses wil worden
Omdat je als Jeugdprinses regelmatig in de microfoon moet praten en je veel op het podium staat, is het belangrijk dat we een goed beeld van je krijgen. Je mag daarom een kort filmpje van jezelf maken (maximaal 1 minuut). Je moet dus niet alleen het aanmeldformulier invullen, maar je moet het filmpje ook even sturen naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl.

Heb je vragen over het aanmelden? Dan mag je je vragen ook sturen naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl.