Word Mini Moeskweker en steun Jeugdcarnaval Schaijk

Marieke van Duijnhoven

Jeugdcarnaval Schaijk heeft haar eigen Mini Moeskwekersgilde. Een uniek gilde, dat bestaat uit mensen en kinderen die het Schaijkse jeugdcarnaval een warm hart toedragen en daardoor profiteren van een aantal mooie voordelen.  

Als Mini Moeskweker betaal je een bedrag van € 11,00 per persoon per jaar. Je krijgt daarvoor jaarlijks een unieke Mini Moeskweker-button. Deze speciale button is goed voor: 

  • 1 entreekaartje voor onze spectaculaire Jeugdpronkzitting 
  • 1 entreekaartje voor het Plein vol Plezier op carnavalsdinsdag 
  • Naamsvermelding in onze jeugdcarnavalskrant, onderdeel van het Moesblad 

Bij het aanmelden kun je kiezen of je van al deze voordelen gebruik wil maken of niet. Mag dus wel, moet niet. 

Een aanmelding als Mini Moeskweker geldt voor 1 jaar. Ieder jaar krijg je opnieuw de vraag of je de aanmelding wil verlengen en van welke voordelen je gebruik wil maken.  Wil je Mini Moeskweker worden voor seizoen 2023/2024? Meld je dan uiterlijk 1 december 2023 aan. We kunnen je naam dan namelijk nog meenemen in de jeugdcarnavalskrant.  

Heb je nog vragen over het Mini Moeskwekersgilde? Neem dan gerust contact op met Jeugdcarnaval Schaijk via minimoeskweker@jeugdcarnavalschaijk.nl. Wil je al aanmelden? Klik dan hier om dat direct digitaal te doen.  

Bedankt voor jouw steun voor Jeugdcarnaval Schaijk!